Volg ons

WINACTIE | Winnaar kaarten Katwijk – Quick Boys bekend

Tweede Divisie

WINACTIE | Winnaar kaarten Katwijk – Quick Boys bekend

Deze week kon je bij Voetbal247.nl twee kaarten winnen voor de derby Katwijk – Quick Boys, beschikbaar gesteld door vv Katwijk, zaterdag op de Krom.

We vroegen je naar de uitslagen van de twee uitslagen van eerdere ontmoetingen in de KNVB beker. Het juiste antwoord was B: 2-3 en 2-2.

Uit de goede antwoorden die werden ingestuurd, is uiteindelijk Ronald van Kesteren als winnaar getrokken. Hij mag zaterdag naar Katwijk – Quick Boys. Bekijk de video waarin Henk Kasius samen met Katwijk-smaakmaker Mike van den Ban de winnaar bekend maakt.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie