Volg ons

Rijnsburgse Boys

WINACTIE | Win een ‘Derby Hattrick’ van Rijnsburgse Boys

WINACTIE | Win een ‘Derby Hattrick’ van Rijnsburgse Boys

Kort nadat het competitieprogramma bekend werd, toonde Rijnsburgse Boys zich creatief door een speciale derby-actie in het leven te roepen: de Derby Hattrick. Een passe partout voor de drie derby’s (tegen Noordwijk (7 september), Quick Boys (5 oktober) en Katwijk (23 november)), voor de prijs van twee. De actie eindigt deze week en Voetbal247.nl mag twee passe partouts weggeven.

De speciale derby-arrangementen gelden voor zowel staan- als zitplaatsen. Voor een staanplaats betaal je 22,50 euro (exclusief servicekosten), een zitplaats kost 27,50 euro (exclusief servicekosten). De Derby Hattrick is alleen deze week nog verkrijgbaar en alleen online te bestellen op de website van Rijnsburgse Boys. Aanvangstijd van de wedstrijden is 15.00 uur, behalve wanneer FOX Sports de wedstrijd live op tv uitzendt. Dan wordt er om 15.30 uur afgetrapt.

Winnen
Rijnsburgse Boys heeft twee passe partouts (zitplaatsen) ter beschikking gesteld aan Voetbal247.nl en deze twee kaarten kun jij winnen! Aanstaande zaterdag word je dan hartelijk ontvangen in de persruimte van Rijnsburgse Boys en krijg je jouw passe partouts voor de drie regioderby’s. Om 15.00 uur kun je direct de eerste van de drie krakers, tegen Noordwijk, bekijken.

Wat moet je hiervoor doen? Beantwoord de drie onderstaande vragen en stuur je antwoorden in via ons contactformulier. Meedoen kan tot woensdagavond 18.00 uur, donderdag maken we in de nieuwe podcast de winnaar van de twee passe partouts bekend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Vraag 1: Wat was de uitslag van de laatste editie van Rijnsburgse Boys – Quick Boys?

Vraag 2: In 2006 werd Rijnsburgse Boys kampioen in een directe confrontatie met koploper FC Lisse. Wie maakte kort voor tijd de enige treffer, namens de Uien?

Vraag 3: Welke van deze drie clubs zag Rijnsburgse Boys kampioen worden in een direct duel en werd kampioen tegen de Uien?

A. Noordwijk
B. Quick Boys
C. Katwijk

Heel veel succes en wie weet zit jij zaterdag op de tribune bij de derby tussen Rijnsburgse Boys en Noordwijk!

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Rijnsburgse Boys