dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieWim Schaap volgt Johan Plat op bij Katwijk

Wim Schaap volgt Johan Plat op bij Katwijk

Katwijk heeft in Wim Schaap een nieuwe assistent trainer gevonden. De ervaren trainer volgt Johan Plat op, die aan het einde van het seizoen afscheid nam op De Krom.

Schaap vormt een duo met Patrick Heymans, zij ondersteunen komend seizoen hoofdtrainer Jack van den Berg. Schaap was het afgelopen seizoen nog werkzaam bij Rijnsburgse Boys, een ploeg die hij, in een eerder stadium van zijn carrière, ook al eens onder zijn hoede had. Verder werkte Schaap onder andere nog bij FC Lisse en Westlandia.

Wim Schaap was afgelopen seizoen nog de voornaamste kandidaat bij FC Rijnvogels om de ontslagen Andries Wendt op te volgen. Het leidde uiteindelijk niet tot een overgang. Aan het einde van het seizoen werd het contract van Schaap niet verlengd. De 61-jarige Hagenaar hoefde niet over de gemeentegrenzen te zoeken naar een nieuwe functie. Hij gaat bij de “buren” proberen het kampioenschap te prolongeren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD