dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsHarkemase BoysWim Bakering nieuwe trainer Harkemase Boys

Wim Bakering nieuwe trainer Harkemase Boys

In de zoektocht naar een nieuwe trainer is Harkemase Boys na rijp beraad en goed overleg uitgekomen bij de 54-jarige Wim Bakering die dus vanaf volgend seizoen voor de groep zal staan bij de Friese 3e divisionist, aldus de website van de Boys.

Wim Bakering is niet de eerste de beste. Als trainer deed hij ervaring op bij Peize, Gomos, VKW, Roden, Achilles en wederom Gomos. Momenteel is hij interim-trainer bij SV Marum.

In 2019 werd Bakering genomineerd voor de Rinus Michels Award voor zijn manier van trainen die blijkbaar veel indruk maakt. In 2021 was hij nog een jaar scout bij FC Groningen.
Bij Harkemase Boys omschrijven zij de in Norg woonachtige trainer als een complete trainer, eerlijk, rechtlijnig en iemand die een groep beter kan maken.
Alhoewel Wim momenteel nog actief is op 2e klasse niveau  zegt hij zelf helemaal klaar te zijn voor de 3e Divisie. “Ik heb er niet alleen veel zin in maar ik heb ook vast en zeker de overtuiging er een succes van te gaan maken bij Harkemase Boys”.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD