maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseWillem Leushuis en OJC Rosmalen verlengen samenwerking

Willem Leushuis en OJC Rosmalen verlengen samenwerking

Zondag hoofdklasser OJC Rosmalen en haar trainer Willem Leushuis verlengen hun samenwerking met twee jaar, zo meldt het Brabants Dagblad. De trainer is thans voor het derde seizoen actief voor de club en heeft verlengd tot de zomer van 2024.

Leushuis was als speler actief in de jeugd van PSV en speelde daarna voor FC Eindhoven, FC Den Bosch en FC Wageningen om vervolgens zijn loopbaan in Belgie voort te zetten. Hier kwam hij uit voor Assent FC, FC Diest, , Verbroedering Geel en FC Beringen.

In 1992 stopte hij als voetballer en ging verder als (assistent) trainer bij Willem II, Helmond Sport en FC Eindhoven voor hij naar het Midden Oosten vertrok. Hier was hij in meerdere functies en meerdere periodes actief en succesvol. In Nederland trainde hij onder meer nog Kozakken Boys, IJsselmeervogels, HSV Hoek, FC Breukelen en DVS ’33. Hij werd meerdere keren landskampioen.

Momenteel bezet Leushuis (69 jaar) de zesde positie in de zondag hoofdklasse maar heeft na De Baronie en RKSV Halsteren de minste verliespunten; 15 uit 8. Leushuis maakte er eerder geen geheim van dat hij in OJC Rosmalen een team ziet dat de sprong naar de derde divisie zou moeten kunnen maken.

Theo Uphus.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD