maandag, maart 27, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieWillem II trekt spits van FC Den Bosch aan

Willem II trekt spits van FC Den Bosch aan

Willem II gaat zich deze transferperiode nog versterken met Jizz Hornkamp van FC Den Bosch, meldt De Telegraaf. De huidige nummer 15 van de Eredivisie wil in de strijd in degradatie zo sterk mogelijk voor de dag komen en daar zijn dus nieuwe spelers voor nodig. 

De 23-jarige aanvaller beschikte over een aflopend contract bij FC Den Bosch en er is in de dagen afgelopen een akkoord bereikt tussen de beide clubs.

ESPN-analist Hans Kraay jr. heeft daarvoor het nodige ‘werk’ moeten verrichten. “Jouw lobbywerk heeft effect gehad”, meldt ESPN-presentator Pascal Kamperman in de studio vrijdagavond. “Je moet jezelf nooit fêteren, maar ik heb volgens mij wel een keer of 21 gezegd dat ik ‘m zou halen als ik Willem II was.” antwoordt Hans Kraay junior. “Vorig seizoen heeft hij 20 keer gescoord in 33 wedstrijden. Het is voor Den Bosch een enorme aderlating. Ik hoop in ieder geval dat ze er wel iets aan overgehouden hebben. Een tonnetje of drie à vier mag toch wel?”

Jizz Hornkamp komt uit de jeugdopleiding van Ajax en AZ en kwam uiteindelijk bij SC Heerenveen terecht. Sinds 2019 zat hij bij FC Den Bosch en dit seizoen scoorde hij vijfmaal in achttien wedstrijden. Hornkamp scoorde in totaal 25 keer in 54 wedstrijden.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS