Volg ons

Derde Divisie

Wilfred van Leeuwen vertrekt bij FC Eindhoven

Wilfred van Leeuwen vertrekt bij FC Eindhoven

Wilfred van Leeuwen vertrekt na dit seizoen als trainer van FC Eindhoven. De 44-jarige oefenmeester heeft de clubleiding meegedeeld zijn aflopende contract niet te willen verlengen, ondanks het feit dat de club graag met de voormalig VVSB-coach verder wilde.

Is dit het waard?
Van Leeuwen sprak twee weken geleden al over zijn twijfels in gesprek met FC Eindhoven TV: ,,Mijn vriendin zit samen met ons zoontje gewoon in Den Haag, terwijl ik hier vijf tot zes dagen in Eindhoven ben. Is het mij dat allemaal wel waard…?”

Geruchtencircuit
Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Van Leeuwen ligt. In zijn eerste maanden in dienst van FC Eindhoven maakte de coach reeds indruk, waardoor het niet uitgesloten is dat clubs uit het Westen des lands wellicht een lijntje uitgooien naar zijn diensten. In het geruchtencircuit wordt de naam van Van Leeuwen ook al gekoppeld aan Kozakken Boys, Rijnsburgse Boys en Quick Boys, die allemaal nog een nieuwe trainer voor volgend seizoen zoeken. Voor Van Leeuwen zou een terugkeer in het topamateurvoetbal wellicht beter te combineren zijn met het uitbaten van zijn strandtent in Den Haag.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie