HomeAanbevolenWil jij thuis lekkerdere pizza's maken dan bij de Italiaan? Kan gewoon!

Wil jij thuis lekkerdere pizza’s maken dan bij de Italiaan? Kan gewoon!

Onze aandacht werd onlangs getrokken op een timeline door een foto van een uitzonderlijk goed uitziende pizza. En het bijzondere was: die was door de plaatser van de foto gewoon thuis gebakken.

We besloten even verder te zoeken en troffen op sociale media talloze vergelijkbare foto’s van pizza’s aan waar het water je van uit de mond loopt.

Nu zul je wellicht denken: dat is zeker met zo’n enorm ding die je in je achtertuin moet laten bouwen. Maar dat is dus niet het geval. Deze pizza ovens zijn compact en makkelijk verplaatsbaar, dus ook makkelijk op te ruimen. Je hebt ze in de variant op gas en/of op hout.

En hoewel we niet in jouw portemonnee kunnen kijken natuurlijk, zijn ze ook best betaalbaar. Helemaal als je je indenkt hoeveel keren het scheelt dat je pizza’s bestelt om thuis te bezorgen en hoe leuk het is om bijvoorbeeld gezellig samen pizza’s te maken en te bakken. En niet onbelangrijk: ze zijn ook nog eens gruwelijk lekker!

En als je twijfelt over onze lyrische woorden over de pizza’s die je ermee maakt, oordeel zelf:

Nieuwsgierig (of hongerig) geworden? Meer over deze pizza oven lees je hier.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.