dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieWie wordt 'herbstmeister' in de Derde Divisie Zaterdag?

Wie wordt ‘herbstmeister’ in de Derde Divisie Zaterdag?

Wie mag zich na komend weekend kronen tot ‘herbstmeister’ en gaat als koploper de winterstop in? Als de weergoden het toelaten, wacht zaterdag speelronde 16.

Herbstmeister
Afgelopen weekend liep de ranglijst ongelijkheid op, omdat drie wedstrijden afgelast werden. Verrassend was de harde nederlaag van koploper Jong Almere City op eigen veld tegen een ontketend DVS’33. De Almeerse beloften reizen zaterdag af naar het kwakkelende Magreb ’90. Omdat Spakenburg – zij het moeizaam – wel tot winst kwam tegen Spijkenisse, zijn de Blauwen tot op één punt genaderd. Spakenburg kan echter aan de bak in de laatste speelronde, omdat ACV op bezoek komt. Dat duel staat onder leiding van scheidsrechter De Brito Roque (foto).

ONS koploper in periode 2
In de strijd om de tweede periode is ONS Sneek nog als enige foutloos, al kan Jong FC Groningen aanhaken wanneer het haar inhaalduel wint. ONS wacht een flinke beproeving zaterdag, want het gaat op bezoek bij DVS’33. De huidige periodestand is hier te vinden.

De aangestelde scheids- en grensrechters in speelronde 16:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD