dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieWie gaan er met een goed humeur de winterstop in?

Wie gaan er met een goed humeur de winterstop in?

Na een gehavende vorige speelronde, met enkele afgelastingen door de sneeuw, wacht zaterdag de laatste speeldag voor de winterstop. Een zege smaakt daarin dubbelzoet, om ASWH-coach Jack van den Berg te citeren: ,,Zo’n laatste wedstrijd voor de winterstop heb je toch een maand in je hoofd zitten.”

Promovendi
Een interessant treffen staat gepland op Ter Specke, waar twee promovendi uit de Derde Divisie elkaar treffen: FC Lisse – IJsselmeervogels. Clubs ook die nog niet het comfort voelen van een veilige voorsprong op de onderste plaatsen, waardoor de punten duur zijn. De confrontatie wordt geleid door scheidsrechter Van den Elzen.

Vol Panhuis
Boeiend om te zien is ook of Rijnsburgse Boys haar razendknappe serie kan voortzetten. De Uien reizen af naar Groesbeek voor het duel tegen Achilles ’29. En wat te denken van een clash der bolwerken: GVVV versus HHC Hardenberg. Dat verdient een vol Panhuis!

FOX Sports in Werkendam
De camera’s van FOX Sports staan zaterdag in Werkendam, waar Kozakken Boys het opneemt tegen FC Lienden. De uitzending van de betaalzender begint omstreeks 15.15 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Annegam.

De scheids- en grensrechters in speelronde 16:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD