dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieWiafe besluit samen met drietal bij te tekenen op De Abdijhof

Wiafe besluit samen met drietal bij te tekenen op De Abdijhof

Frank Wiafe zal ook volgend seizoen uitkomen voor FC Lienden. De aanvaller keerde in de winterstop terug in de Betuwe en wist in twee wedstrijden gelijk drie keer te scoren. Hij heeft nu zijn contract verlengd, net zoals Milad Intezar, Erik van Eem en Mo Bendadi.

Succesvol in Lienden

Wiafe was vorig seizoen belangrijk in het kampioensjaar in de Topklasse Zondag, waarop de kans kwam bij Fortuna Sittard. Hij begon in de basis bij de Limburgers, maar het uitzicht op speeltijd werd steeds troebeler. Daarop keerde Wiafe in de winterstop terug en scoorde gelijk drie keer in de eerste twee wedstrijden van het kalenderjaar. Nu heeft hij snel besloten om er bij FC Lienden nog minimaal één seizoen aan vast te plakken.

Drie vaste waardes

Met Bendadi, Van Eem en Intezar blijven er nog eens drie spelers die al enige jaren op De Abdijhof acteren. Voor Bendadi wordt het zijn derde seizoen. In 2015 kwam de 22-jarige middenvelder over van Bennekom. Hij combineert het spelen bij FC Lienden met zaalvoetballen op het hoogste niveau. Van Eem gaat al op voor zijn vijfde jaar bij FC Lienden na zijn komst van Valleivogels. Hij miste begin dit seizoen veel duels door een operatie. Intezar is in zijn vierde jaar bij Lienden uitgegroeid tot international van Afghanistan. Ook hij gaat voor zijn vijfde jaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD