woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieWestlandia zet goede reeks voort tegen HSC '21

Westlandia zet goede reeks voort tegen HSC ’21

Westlandia lijkt de weg omhoog te hebben ingezet. De Naaldwijkers versloegen HSC’21 met 1-3. De thuisploeg profiteerde via Bas Postma na 23 minuten van slap verdedigen bij de bezoekers.

De euforie om de openingstreffer was echter al na vijf minuten verdampt. Adnan Bajic werd de diepte ingestuurd en rondde de kans schitterend af. Vlak voor rust verzuimde Jeroen Spruijt om Westlandia met zijn hoofd op voorsprong te brengen. De tweede helft was negen minuten onderweg toen opnieuw Bajic wel wist te scoren. Ditmaal mocht hij aanleggen voor een strafschop nadat Freek Grondman de bal met de arm uit het doel had geweerd.

Bij HSC’21 leefde de overtuiging dat het hier ging om een aangeschoten handsbal en dat de rode kaart voor de verdediger een veel te zware straf was. Een slotoffensief van HSC’21 resulteerde niet in de gelijkmaker. Gejuicht werd er wel aan de andere kant. Vijf minuten in de blessuretijd maakte invaller Jedsel Markes aan alle onzekerheid een einde en schoot de 1-3 binnen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD