Volg ons

Derde Divisie

Westlandia wint bij EVV, UNA blameert zich tegen OJC

Westlandia wint bij EVV, UNA blameert zich tegen OJC

Westlandia is hard op weg de onderste regionen te verlaten. De ploeg van Edwin Grünholz boekte de vierde zege op rij. Ditmaal werd EVV aan de zegekar gebonden. UNA verloor op bezoek bij OJC: 2-0.

OJC Rosmalen – UNA
Het seizoen van UNA dreigt uit te gaan als een nachtkaars. De titelaspiraties werden al eerder in de ijskast gezet en ook zaterdagavond stelde de ploeg van Jeroen van Bezouwen teleur. Het duel ging redelijk gelijk op voor rust, al werd er niet gescoord. Tien minuten na rust kwam OJC uit een tegenaanval via Zain Moghal op 1-0, waarna Roel van de Sande middels een vrije trap voor 2-0 zorgde. UNA kreeg vlak voor tijd de kans om het duel weer spannend te maken, maar Jelle Schijvenaars miste een strafschop. Zodoende eindigde het duel in 2-0, een extra opsteker voor OJC-coach Mark Schenning die in het verleden succesvol bij UNA werkte. Lichtpuntje voor de Veghelse ploeg was de rentree van Niek van Boekel na lang blessureleed.

EVV – Westlandia
EVV kreeg al vroeg in de wedstrijd de mogelijkheid de score te openen, maar doelman Edgar Leerdam stopte al na vier minuten een strafschop van Bob Vankan. Westlandia mocht van geluk spreken dat het de rust zonder schade haalde. Een dubbele wissel van de Naaldwijkers zorgde ervoor dat de ploeg van Edwin Grünholz beter uit de kleedkamer kwam. Het leidde een kwartier voor tijd tot een strafschop voor de gasten na een overtreding op Dean van Ooijen. Gio Serbony maakte vanaf elf meter de 0-1. In blessuretijd bepaalde Jedsel Markes de eindstand op 0-2. Het betekende de vierde zege van Westlandia op rij.

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie