woensdag, februari 1, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieWestlandia verlengt met trainer Marcel Koning

Westlandia verlengt met trainer Marcel Koning

Marcel Koning is ook volgend seizoen trainer bij Westlandia. De oefenmeester kwam afgelopen zomer over van HBS en volgde bij de Naaldwijkers de naar Quick Boys vertrokken Edwin Grünholz op.

,,Het bestuur en de technische commissie van Westlandia is blij mede te kunnen delen dat er met de hoofdtrainer van onze zondag selectie, Marcel Koning, overeenstemming is bereikt.
Hierbij is overeen gekomen dat Marcel Koning ook het seizoen 2020/2021 hoofdtrainer zal zijn van ons eerste elftal. Zowel Westlandia als Marcel Koning zijn blij met de verlenging. We hebben vertrouwen in elkaar en vertrouwen dat de ingeslagen weg met elkaar verder zal leiden tot een positieve ontwikkeling van de spelers en de daarbij behorende resultaten”, motiveert Westlandia het besluit op haar clubsite. Eerder werkte Koning in de jeugd van Feyenoord en ADO Den Haag. Westlandia bezet momenteel een 14e plek in de Derde Divisie Zondag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD