zaterdag, september 18, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagWestlandia strikt Agterberg als opvolger voor vertrokken Koning

Westlandia strikt Agterberg als opvolger voor vertrokken Koning

Cesco Agterberg is door Westlandia aangesteld als hoofdtrainer voor de zondagtak dat uitkomt in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ervaren oefenmeester is de opvolger van Marcel Koning die in augustus van dit jaar onverwacht afscheid nam van de vereniging. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van Westlandia.

De 46-jarige Agterberg wist in het amateurvoetbal naam te maken met onder andere zeven promoties waarvan vijf kampioenschappen. Hij was werkzaam bij Sportclub Woerden, Alphense Boys, Sportlust’46, Excelsior Maassluis, SC Feyenoord en ASWH. Met laatstgenoemde ploeg wist hij een ticket te bemachtigen voor de Tweede Divisie.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD