maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagWestlandia schiet er elf in en nadert De Dijk tot op één...

Westlandia schiet er elf in en nadert De Dijk tot op één punt

Westlandia heeft een geweldig weekend achter de rug. Het droogde zelf Magreb’90 volledig af en als klap op de vuurpijl ging koploper De Dijk verrassend onderuit bij Juliana’31. De titelstrijd in de Derde Divisie Zondag ligt hierdoor weer volledig open.

Historische wedstrijd in Utrecht

Bij Magreb’90 gaat het al maanden niet lekker. Trainers komen en gaan bij de Utrechters en ook financieel zit het niet mee. Westlandia ging op bezoek bij Magreb en kende geen genade. Het werd 2-11. Alles ging verkeerd bij de hekkensluiter, want in de eerste helft al kreeg Omar Boukhari een rode kaart en moest Magreb’90 dus verder met tien man. Halverwege het duel stond het ‘slechts’ 0-3, maar dat was voor de bezoekers geen reden om gas terug te nemen. In het tweede bedrijf vaagde Westlandia Magreb’90 volledig weg en werd het 2-11. Jeroen Spruijt maakte vier van de elf treffers.

Dure misstap De Dijk

De Dijk kende een uiterst moeizame middag in Malden bij Juliana’31 en stapte zelfs met een onverwachte nederlaag van het veld. Het werd uiteindelijk 3-2 voor Juliana’31. De Dijk liep de gehele middag achter de feiten aan. Na een 0-0-ruststand kwamen de Amsterdammers twee keer op achterstand. Dit kon nog gerepareerd worden door onder andere één goal van Dennis Kaars, maar op de 3-2 van Matthijs Kuipers, zijn tweede van de middag, had De Dijk geen antwoord meer. Zodoende naderde Westlandia De Dijk tot op één punt. Een spannende titelstrijd lonkt.

Overige uitslagen:

OJC Rosmalen – UDI’19 1-1
HBS – HSC’21 3-4
Be Quick 1887 – Hercules 1-2
OFC – Quick’20 0-1
Jong FC Den Bosch – Jong De Graafschap 0-0
Jong Achilles’29 – Dongen 2-3
EVV – JVC Cuijk 1-1

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD