Volg ons
Jeroen Spruijt Westlandia

Derde Divisie Zondag

Westlandia schiet er elf in en nadert De Dijk tot op één punt

Westlandia schiet er elf in en nadert De Dijk tot op één punt

Westlandia heeft een geweldig weekend achter de rug. Het droogde zelf Magreb’90 volledig af en als klap op de vuurpijl ging koploper De Dijk verrassend onderuit bij Juliana’31. De titelstrijd in de Derde Divisie Zondag ligt hierdoor weer volledig open.

Historische wedstrijd in Utrecht

Bij Magreb’90 gaat het al maanden niet lekker. Trainers komen en gaan bij de Utrechters en ook financieel zit het niet mee. Westlandia ging op bezoek bij Magreb en kende geen genade. Het werd 2-11. Alles ging verkeerd bij de hekkensluiter, want in de eerste helft al kreeg Omar Boukhari een rode kaart en moest Magreb’90 dus verder met tien man. Halverwege het duel stond het ‘slechts’ 0-3, maar dat was voor de bezoekers geen reden om gas terug te nemen. In het tweede bedrijf vaagde Westlandia Magreb’90 volledig weg en werd het 2-11. Jeroen Spruijt maakte vier van de elf treffers.

Dure misstap De Dijk

De Dijk kende een uiterst moeizame middag in Malden bij Juliana’31 en stapte zelfs met een onverwachte nederlaag van het veld. Het werd uiteindelijk 3-2 voor Juliana’31. De Dijk liep de gehele middag achter de feiten aan. Na een 0-0-ruststand kwamen de Amsterdammers twee keer op achterstand. Dit kon nog gerepareerd worden door onder andere één goal van Dennis Kaars, maar op de 3-2 van Matthijs Kuipers, zijn tweede van de middag, had De Dijk geen antwoord meer. Zodoende naderde Westlandia De Dijk tot op één punt. Een spannende titelstrijd lonkt.

Overige uitslagen:

OJC Rosmalen – UDI’19 1-1
HBS – HSC’21 3-4
Be Quick 1887 – Hercules 1-2
OFC – Quick’20 0-1
Jong FC Den Bosch – Jong De Graafschap 0-0
Jong Achilles’29 – Dongen 2-3
EVV – JVC Cuijk 1-1

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag