Volg ons
Edwin Grunholz Westlandia

Derde Divisie Zondag

Westlandia ontmoet Curaçao bij Excelsior Maassluis

Westlandia ontmoet Curaçao bij Excelsior Maassluis

Westlandia neemt het vrijdag op tegen de nationale ploeg van Curaçao. De formatie van bondscoach Patrick Kluivert zou in eerste instantie aantreden tegen Excelsior Maassluis, maar de Tricolores moeten een dag later spelen om de landstitel tegen FC Lienden.

Live op FOX Sports

Westlandia is daarop bereid gevonden om de plaats van Maassluis in te nemen. De wedstrijd wordt wel bij Excelsior Maassluis gespeeld en ook nog eens live uitgezonden op FOX Sports. Westlandia werd dit seizoen onder leiding van trainer Edwin Grünholz zeer overtuigend kampioen in de Zondag Hoofdklasse A, daardoor gaat de club uit Naaldwijk na de zomer aan de slag in de Derde Divisie Zondag.

Voorbereiding Caribbean Cup

De selectie van Curaçao voor deze wedstrijd bestaat uit onder meer Cuco Martina (Southampton), Leandro Bacuna (Aston Villa) , Kemy Agustien (Hamilton, Schotland), Eloy Room (Vitesse) en Gino van Kessel (AS Trencin, Slowakije). Diverse andere eredivisie- en Jupiler league spelers zullen ook uitkomen in de wedstrijd tegen Westlandia. Curaçao is in voorbereiding op de tweede ronde van de Caribbean Cup, waarin duels tegen Guyana en de Amerikaanse Maagdeneilanden op het programma staan. Dit is ook een kwalificatieroute voor de Gold Cup. De aftrap is om 20:00 uur.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag