zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagWestlandia maakt titelstrijd in Derde Divisie Zondag weer spannend

Westlandia maakt titelstrijd in Derde Divisie Zondag weer spannend

Westlandia heeft door met 1-2 van De Dijk te winnen de spanning terug gebracht in de Derde Divisie Zondag. De achterstand op de koploper werd daarmee verkleind tot vier punten.

Spannende wedstrijd

De Dijk leek af te stevenen op het kampioenschap. Vlak voor en kort na de winterstop draait het echter minder soepel bij De Dijk. Nu Westlandia met 1-2 van de ploeg van trainer Jochem Twisker heeft gewonnen ligt de titelstrijd bijna volledig open. De Dijk en Weslandia maakten er een spannende wedstrijd van. De bezoekers kwamen vroeg in de eerste helft voor het eerst op voorsprong via Jeroen Spruijt. In de tweede helft werd de stand gelijk getrokken door de lijstaanvoerder. Op aangeven van Dennis Kaars maakte Nabil el Gourari gelijk. Daarna waren er kansen voor beide ploegen, maar was het Westlandia dat de trekker succesvol wist over te halen. Remon van Bochoven produceerde de 1-2 en bezorgde zijn ploeg daarmee de winst en aansluiting.

Overige uitslagen Derde Divisie Zondag

Jong Achilles’29 – JVC Cuijk 1-0
OJC Rosmalen – Quick’20 1-3
HBS – Hercules 4-2
Juliana’31 – Jong De Graafschap 2-2
Magreb’90 – EVV 0-1
Be Quick 1887 – UDI’19 2-0
HSC’21 – Dongen 0-2
Jong FC Den Bosch – OFC 1-1

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD