Volg ons
Jedsel Markes Westlandia

Derde Divisie Zondag

Westlandia legt Hercules op de pijnbank, De Dijk gelijk tegen OFC

Westlandia legt Hercules op de pijnbank, De Dijk gelijk tegen OFC

Vanwege het winterse weer werd er dit weekend nauwelijks gevoetbald in de Derde Divisie Zondag. Hercules, Westlandia, De Dijk en OFC waren zondag de enige ploegen die in actie kwamen. Een dag eerder werd Jong Achilles’29 – OJC Rosmalen nog wel gespeeld. Dat duel eindigde in een 2-1-overwinning voor de beloften van Achilles.

HerculesWestlandia 1-4

Westlandia kende op bezoek bij Hercules een geweldige hervatting van de competitie. Het werd liefst 1-4 voor het team van trainer Edwin Grünholz. Halverwege de wedstrijd stond het nog 0-0 in Utrecht, maar in de eerste 45 minuten was al wel duidelijk geworden dat Westlandia veel sterker was. In de tweede helft werd dat ook in doelpunten uitgedrukt. In vijf minuten tijd werd er door Westlandia drie keer gescoord, door Jedsel Markes, Remon van Bochoven, Nick van Vliet. Opvallend detail: het waren allemaal kopdoelpunten. Daarna nam Westlandia gas terug en kon Hercules de 1-3 produceren. Het slotakkoord was weer voor Westlandia. Markes maakte met zijn tweede van de middag de 1-4.

OFC – De Dijk 1-1

OFC en De Dijk deelden de punten. In Oostzaan werd het 1-1 en daarmee verspeelde de koploper van de Derde Divisie Zondag dus twee punten, maar het hadden er ook zomaar drie kunnen zijn. De Dijk stond een paar minuten voor tijd namelijk nog met 1-0 achter. Carlos Groen had OFC na zeventig minuten spelen op voorsprong gebracht en pas drie minuten voor tijd zorgde invaller Damien Menzo voor de gelijkmaker. De Dijk bleef wel gewoon koploper in de competitie. De voorsprong op Westlandia, dat nu tweede staat, bedraagt zeven punten.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag