woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieWestlandia in extremis naast Quick, OFC wint bij JVC

Westlandia in extremis naast Quick, OFC wint bij JVC

Een late gelijkmaker zal Westlandia zich de morele winnaar laten voelen in de streekderby tegen HV&CV Quick. OFC won op bezoek bij JVC, terwijl Quick ’20 en EVV de punten deelden.

Quick – Westlandia 2-2
De streekderby tussen Quick en Westlandia werd vooraf gegaan door een minuut stilte vanwege het overlijden van lid van verdienste Gerard de Vreede. Quick nam na een half uur spelen de leiding via een benutte strafschop van Joost de Gelder. De thuisploeg kreeg vervolgens grote kansen om de marge te verdubbelen, maar het was Westlandia dat via Youssef el Baouchi gelijk maakte. Quick, dat de bovenliggende partij was, kwam via Steven de Kruijf opnieuw aan de leiding. Het bleek echter niet voldoende voor de winst. In blessuretijd maakte Westlandia alsnog gelijk. Jeroen Spruijt scoorde namelijk de 2-2 en bezorgde de Naaldwijkers een zeer welkom punt en bovenal een grote mentale opsteker.

JVC Cuijk – OFC 0-3
In Cuijk kwam OFC vlak voor rust op voorsprong via Orlando Smeekes. Ongeveer een kwartier voor tijd maakte Soufiane Reclaoui voor de formatie van coach Yuri Rose. De eindstand werd in blessuretijd bepaald op 0-3 door Hassan Aanzi.

Quick 20 – EVV 1-1
Gescoord werd er niet in de eerste helft tussen Quick ’20 en EVV. Na rust opende Kemerink voor Quick de score. De thuisploeg kwam de voorsprong toe op basis van het bovenliggende spel. Een domme en onnodige tackle leverde Jelle Leenders echter een rode kaart op, waardoor EVV in het zadel werd geholpen. Tien minuten voor tijd maakte Shaquille Simmons er dan ook 1-1 van.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD