Volg ons

Derde Divisie Zondag

Westlandia houdt derde periode in vizier

Westlandia houdt derde periode in vizier

Westlandia heeft zich donderdagavond een dubbele goede dienst bewezen. Door de 3-2 zege bij Hercules speelde het zichzelf voor de volle honderd procent veilig en bovendien blijven de Naaldwijkers in de race voor de derde periode.

Hercules opende al vroeg de score via Walid Ould-Chikh, maar nog voor rust draaide Westlandia de stand volledig om. Nick van Vliet en Melvin Vissers zorgden voor een 1-2 ruststand. Het was opnieuw Ould-Chikh die beide teams in balans brachten, maar met zijn tweede assist van de avond stelde Giovially Serbony (foto) Remon van Bochoven in staat de winnende treffer te maken.

Westlandia doet dus op twee fronten goede zaken, terwijl Hercules nog altijd niet volledig is gevrijwaard van nacompetitiezorgen. Het was de laatste inhaalwedstrijd die nog gespeeld moest worden, waardoor alle teams in de Derde Divisie nu dertig wedstrijden hebben gespeeld.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag