Volg ons
Jeroen Spruijt Westlandia

ADO'20

Westlandia houdt de winnende reeks van de laatste weken vast

Westlandia houdt de winnende reeks van de laatste weken vast

ADO’20 en De Meern speelde een bar slechte 0-0 wedstrijd.  Westlandia blijft na de 4-2 zege op Quick’20 zicht houden op de derde periodetitel.

Westlandia speelde zeker niet groots maar had weinig te duchten van de bezoekers die al vroeg met tien man verder moesten. Jeroen Visscher werd met rood weggestuurd. Jeroen Spruijt benutte de toegekende strafschop. Een kwartier voor rust verdubbelde Spruijt zijn doelpuntentotaal en de marge voor zijn ploeg. Quick’20 kwam via tweemaal Jip Kemma terug tot 2-2. Uiteindelijk was het laatste woord aan Westlandia. Adrian Bajic en opnieuw Spruijt bepaalde de eindstand op 4-2.

Doelpuntloos treurspel om snel te vergeten
Na het doelpuntloze treurspel waren de aanwezige het snel met elkaar eens. ADO’20- De Meern was een wedstrijd om snel te vergeten. Beide ploegen schieten ook helemaal niets op met het gelijkspel.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ADO'20