Volg ons
Jedsel Markes Westlandia

Be Quick 1887

Westlandia geeft goed vervolg aan fraaie serie, HBS wint en puntendeling bij HSC’21 – Quick

Westlandia geeft goed vervolg aan fraaie serie, HBS wint en puntendeling bij HSC’21 – Quick

Westlandia zal er vermoedelijk van balen dat de winterstop nu toch echt zijn intrede zal doen in het amateurvoetbal. De ploeg bleef weer ongeslagen en was nu veel te sterk voor Be Quick (2-5). HSC’21 en Quick deelden de punten (1-1) en HBS versloeg OJC (1-0).

Jedsel Markes heeft het op zijn heupen
Slechts de start van de winterstop lijkt Westlandia tot stil stand te kunnen brengen. De ploeg uit Naaldwijk bleef tegen Be Quick voor de zevende opeenvolgde wedstrijd ongeslagen. Grote man in Haren was Jedsel Markes (foto). De snelle aanvaller scoorde voor rust een puntgave hattrick. Met zijn eerste twee doelpunten binnen een minuut sloeg hij Be Quick direct knock out. Markes liet het knullige verdedigen van de thuisploeg niet onbestraft. Na de pauze zorgde Adnan Bajic voor de 0-4. Het vijfde juichmoment van Westlandia werd verzorgd voor Ramon Ripson. Arnoud Bentum en en Twan Nieboer scoorde beide treffers voor Be Quick.

Geen winnaar bij HSC’21 – Quick
Het treffen tussen HSC’21 en Quick leverde geen winnaar op. De 1-1 uitslag was in de eerste helft al tot stand gekomen. In de 44e minuut opende Marc Boshoff de score. Nog geen minuut later tekende Bas ter Hogt alweer voor de gelijkmaker. Een eindresultaat waarmee de ploeg uit Haaksbergen het magere thuisresultaten van de laatste weken niet heeft weten te doorbreken. De laatste thuiszege is van 8 oktober. Toen werd OFC met 3-0 verslagen.

Tweede thuisoverwinning HBS
HBS behaalde voor het eerst sinds 3 september weer een overwinning in eigen huis. De Hagenaars waren met 1-0 te sterk voor OJC Rosmalen. De spanning in de slotfase had veel minder groot kunnen zijn wanneer de formatie van trainer Marcel Koning scherper in de afronding zou zijn geweest. Zo lieten Joost Jonkman, Mike de Geer en Bram Ros een aantal riante mogelijkheden onbenut. Na een eerste helft zonder doelpunten was het Santy Hulst die in de tweede helft de score openden. De oud-prof schoot in twee instanties een strafschop binnen. De drie punten die aan het puntentotaal konden worden toegevoegd deden HBS klimmen uit de gevarenzone. OJC Rosmalen maakte bijzonder weinig indruk op sportpark Craeyenhout en moest dan ook terecht met een nederlaag op zak huiswaarts keren.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Be Quick 1887