donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagWestlandia gaat door met technisch manager Marko van der Knaap

Westlandia gaat door met technisch manager Marko van der Knaap

Derde Divisionist Westlandia en haar Technisch Manager Marko van der Knaap hebben elkaar gevonden in een nieuw tweejarig contract. Van der Knaap speelde zelf jarenlang centraal in de defensie van de club voor hij enkele jaren terug een punt achter zijn actieve loopbaan zette.

Mede omdat hij met name van mening was dat er meer aan de doorstroming van jeugd kon en moest worden gedaan, stelde de club hem toen aan om zelf te bewijzen hoe dat dan handen en voeten moest krijgen. Ondertussen heeft hij al de nodige ervaring opgedaan en is hij bijvoorbeeld ook geconfronteerd geweest met een trainer, Marcel Koning, die tussentijds is vertrokken. Mede dankzij van der Knaap is Cesco Agterberg momenteel oefenmeester in Naaldwijk.

Op de website van de club staat te lezen dat beide partijen, Westlandia en de technisch manager, tevreden zijn over de samenwerking tot dusverre en dat zij perspectief voor de toekomst zien.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD