zaterdag, oktober 23, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieWesselink: 'Zie uit naar wedstrijd tegen DVS'33'

Wesselink: ‘Zie uit naar wedstrijd tegen DVS’33’

Excelsior ’31 boekte op bezoek bij Ter Leede een 1-3 zege, tot tevredenheid van trainer Peter Wesselink.

,,Ik vond ons eerste helft aan de bal erg goed. We hadden de druk er goed op, wat niet wegneemt dat we hen wel een aantal keer de mogelijkheid hebben gegeven om eruit te komen”, stelde hij tegenover Excelsior ’31 TV.

De coach is sowieso tevreden over zijn selectie: ,,We hebben de groep mooi fit, weinig kaarten gepakt de afgelopen wedstrijden dus het beloofd een hoop goeds. We weten van elkaar wat we verwachten, de spelprincipes zijn duidelijk, we zijn stabiel en hebben altijd spelers die wat extra’s kunnen en een goal kunnen maken.”

Komende zaterdag wacht Wesselink een pikante ontmoeting, als Excelsior het opneemt tegen DVS’33: ,,Ik denk dat DVS van een ander kaliber is natuurlijk, maar die spelen ook 1-1 tegen VVOG, vorige week nipt gewonnen tegen Ajax. Ik zie er wel naar uit.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD