zaterdag, oktober 23, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieWesselink wint met Excelsior '31 van zijn nieuwe club DVS'33: 'Bereidwilligheid was...

Wesselink wint met Excelsior ’31 van zijn nieuwe club DVS’33: ‘Bereidwilligheid was enorm’

Excelsior ’31 boekte een knappe zege bij DVS’33, die vooral voor trainer Peter Wesselink zoet smaakte. De coach van de Rijssenaren is volgend seizoen werkzaam in Ermelo.

,,Het zat ons niet tegen, zij hadden meer de bal dan wij. We scoorden een goal die je niet vaak ziet, en zaten toen op rozen. Wij kregen daarna wat meer ruimte om te voetballen dan DVS. Dat deden we prima. DVS had weinig ruimte en dat is een stuk moeilijker”, analyseert hij in gesprek met De Stentor.

Tegen Tubantia voegt hij eraan toe: ,,Ik vind het interessanter dat we van zo’n sterke ploeg weten te winnen en daarbij gewoon ons eigen spel blijven spelen. We kwamen soms in de verdrukking, maar hielden altijd vertrouwen. (..) De bereidwilligheid aan onze kant was enorm. Als we de bal verloren, stonden we binnen drie seconden weer goed georganiseerd. Dat was mooi om te zien.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS