Volg ons

Derde Divisie Zondag

Wesley van Houten (Quick’20) breekt kuitbeen

Wesley van Houten (Quick’20) breekt kuitbeen

Verdediger Wesley van Houten van Quick’20 heeft zondagmiddag in de wedstrijd tegen JVC Cuijk zijn kuitbeen gebroken. Hij viel uit in de slotfase van het duel.

De ongelukkige jonge verdediger was in de 72e minuut ingevallen en viel in de slotminuten van de wedstrijd uit. De breuk werd veroorzaakt doordat zijn been bleef steken in het kunstgras op het moment dat hij een duw kreeg.  “Hij is naar het ziekenhuis in Hengelo gebracht. Daar is zijn been in het gips gezet. De kans is groot dat hij nog geopereerd moet worden. Het is in ieder geval einde seizoen voor Wesley”, laat teammanager Alex Olde Nordkamp weten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag