Volg ons

Hoofdklasse

Wesley Sneijder toegevoegd aan selectie DHSC

Wesley Sneijder toegevoegd aan selectie DHSC

Wesley Sneijder gaat meetrainen met DHSC. De recordinternational heeft daarover afspraken gemaakt met trainer Gert Kruys, meldt RTV Utrecht. Het is niet duidelijk of het ook de bedoeling is dat de spelmaker wedstrijden gaat spelen voor de Utrechtse hoofdklasser.

De 36-jarige middenvelder wil in ieder geval kilo’s kwijtraken door weer te gaan voetballen en het plezier in het spel terug te krijgen. Daarnaast zinspeelde Sneijder op een mogelijke terugkeer in de Eredivisie nadat eerder al Arjen Robben besloot zijn kicksen weer aan te trekken voor FC Groningen. Sneijder zou graag nog eens voor FC Utrecht uitkomen. De Domstedelingen hebben de deur daarvoor op een kier gezet, mits de spelmaker fit is. Om fit te worden, moet Sneijder nog aardig wat kilo’s kwijt. Zijn laatste officiële wedstrijd dateert van 1,5 jaar geleden.

Sneijder zal op 27 juli voor het eerst op het trainingsveld in Ondiep staan. Hij ziet daarbij niet alleen trainer Gert Kruys, maar ook broers Rodney en Jeffrey Sneijder. Wesley Sneijder is tevens geldschieter van DHSC en daarmee de motor achter de topamateur ambities van de club.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse