woensdag, september 22, 2021
HomeHoofdklasseDHSCWesley Sneijder geschorst door KNVB na scheldkanonnade

Wesley Sneijder geschorst door KNVB na scheldkanonnade

Wesley Sneijder is door de KNVB tuchtcommissie bestraft voor zijn woede-uitbarsting richting de scheidsrechter na afloop van de wedstrijd tussen Achilles Veen en DHSC begin vorig seizoen. De oud-international, assistent-coach bij de Utrechtse hoofdklasser, is voor 4 duels geschorst, meldt het AD.

Aanleiding voor de scheldpartij richting scheidsrechter Harold van de Ketterij was het feit dat Sneijder vond dat een Veense goal buitenspel zou zijn geweest. Wesley Sneijder is geldschieter van de Utrechtse hoofdklasser en is nauw betrokken bij het technisch beleid. Rodney Sneijder kreeg in het duel rood. Broer Jeffrey Sneijder is volgens de krant voor 6 duels geschorst, net als Redouan Aamri. 

 

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD