Volg ons

Hoofdklasse

‘Wesley Sneijder gaat niet meer voetballen voor DHSC’

‘Wesley Sneijder gaat niet meer voetballen voor DHSC’

Wesley Sneijder zal geen rentree meer maken op het voetbalveld. Dat stelde de recordinternational onlangs al in gesprek met Voetbal247.nl. Ook trainer Gert Kruys verwacht de geldschieter niet meer binnen de lijnen. Ook een terugkeer in het profvoetbal bij FC Utrecht zal er niet van komen.

,,Ik ga me lekker bezig houden met het technische gedeelte van de club en het voetballen is definitief passé”, stelde Sneijder onlangs tegenover deze website. Hij heeft veel vertrouwen in de selectie van de club: ,,Er is uitstekend ingekocht. We hebben een sterker middenveld gekregen waardoor er meer balans in het elftal gekomen is terwijl we ook aanvallend sterker geworden zijn. Jammer alleen dat we wat langdurig geblesseerden hebben, maar met een selectie van 27 spelers wordt dat gegarandeerd opgelost”.

De ambities zijn dan ook duidelijk in het Utrechtse Ondiep: ,,Met dit elftal moeten we de Derde Divisie kunnen gaan halen. En niet via de nacompetitie maar via een kampioenschap”, aldus Sneijder, na het duel tussen DHSC en SteDoCo.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse