donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasse'Wesley Sneijder 8 duels geschorst na misdraging bij DHSC'

‘Wesley Sneijder 8 duels geschorst na misdraging bij DHSC’

Wesley Sneijder heeft zich volgens het Brabants Dagblad flink misdragen na de wedstrijd tussen Achilles Veen en DHSC begin dit seizoen. Volgens de krant is de recordinternational om die reden door de KNVB voor liefst 8 duels geschorst, al ontkent de hoofdrolspeler zelf de schorsing.

De vermeende schorsing kwam afgelopen dagen in het nieuws omdat de krant beweert dat Sneijder het ‘accommodatieverbod’ zou hebben overtreden door de afgelopen weken wedstrijden van FC Den Bosch te bezoeken. Gedurende de 8 duels schorsing, die door de coronaonderbreking nog niet verstreken is, zou de Utrechter geen stadions of sportparken mogen bezoeken. Sneijder zou interesse hebben om de Brabantse club over te nemen.

Aanleiding voor de vermeende schorsing zou het belagen van scheidsrechter Harold van de Ketterij zijn geweest tot bij de kleedkamer omdat DHSC bij de 4-1 nederlaag vond dat een Veense goal buitenspel zou zijn geweest. Wesley Sneijder is geldschieter van de Utrechtse hoofdklasser en is nauw betrokken bij het technisch beleid. Rodney Sneijder kreeg in het duel rood. Vanwege privacyredenen maakt de KNVB niet bekend of Sneijder daadwerkelijk geschorst is vanwege het voorval.

Sneijder zelf reageert op Instagram op de vermeende schorsing: ,,Totaal nieuw voor mij dat ik geen stadions mag betreden. Moeten ze toch echt even beter hun huiswerk doen daar bij het Brabants Dagblad. Maar ja, daar zit je natuurlijk ook niet voor niets!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD