Volg ons

Derde Divisie

Wesley Goeman vindt in Westlandia nieuwe club

Wesley Goeman vindt in Westlandia nieuwe club

Wesley Goeman heeft GVVV deze zomer verruild voor Westlandia. De 29-jarige middenvelder had een aflopend contract bij de Veenendaalers en mede vanwege de reistijd werd van beide kanten besloten dat niet te verlengen.

Goeman was eerder actief bij Rijnsburgse Boys, VVSB en Scheveningen. Met die laatste club werd hij ook in verband gebracht voor een terugkeer, maar tot een daadwerkelijke hernieuwde samenwerking kwam het niet. Met Westlandia voetbalt de controlerende middenvelder komend seizoen in de Derde Divisie Zondag.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie