Volg ons

Tweede Divisie

Werkman (HHC) over Kozakken Boys: ‘De beste ploeg wordt niet altijd kampioen’

Werkman (HHC) over Kozakken Boys: ‘De beste ploeg wordt niet altijd kampioen’

Koos Werkman was zaterdagmiddag zeer realistisch direct na de nederlaag tegen Kozakken Boys (4-2). De verdediger van HHC Hardenberg stelde dat zijn ploeg kansloos was tegen de beste ploeg uit de Tweede Divisie, maar hij durfde niet met zekerheid te zeggen of de ploeg uit Werkendam aan het einde van de rit de kampioensschaal zou veroveren. 

Beste club
In de tweede helft wisten beiden ploegen één keer het net van de tegenstander te vinden en zorgde HHC er dus voor dat de achterstand van twee doelpunten niet verder opliep. Werkman twijfelde er aan of dat alleen de verdienste was van zijn ploeg. ,,Misschien is het dat ze een tandje minder deden, ik wil dat niet helemaal aan ons toeschrijven. Je geeft het gewoon weg in het eerste half uur. Je weet dat ze hier zo beginnen en nu blijkt dat misschien wel de beste club van de competitie te zijn”, aldus Werkman tegenover de camera van FOX Sports.

Kampioen
De verdediger deelde na afloop van de wedstrijd complimenten uit aan de tegenstander, of Kozakken Boys de titel weer te veroveren is naar zijn zeggen echter allerminst zeker. ,,Ik vind dit een wedstrijd waarin we kansloos zijn geweest en die hebben wij eigenlijk nog niet eerder gespeeld. Ik zie ze wel als de beste ploeg, maar de beste ploeg wordt niet altijd kampioen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie