zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieWerkman blijft bij HHC en tekent voor drie jaar

Werkman blijft bij HHC en tekent voor drie jaar

Koos Werkman zal de komende jaren bij HHC Hardenberg blijven spelen. De 24-jarige verdediger, die een goed seizoen als controlerende middenvelder achter de rug heeft, werd benaderd door FC Emmen. In Emmen wisten ze echter niet dat hij nog een doorlopend contract had, waardoor de formatie uit de Jupiler League financieel afhaakte.

Tot 2019 in het oranje

HHC Hardenberg wilde echter geen verder risico nemen en besloot Werkman een nieuw voorstel te doen. Hij had al een contract tot de zomer 2017, dit is nu opengebroken. Werkman zal nog minimaal drie seizoenen in het oranje shirt te zien zijn. “Ik heb het erg naar mijn zin bij HHC. Het is een rustige, nette club. Daarnaast hebben we een leuke groep. Plezier is voor mij altijd heel belangrijk en dat heb ik bij HHC Hardenberg.”

Niveau stukje omhoog

Werkman gaat komend seizoen samenwerken met Joseph Oosting. Hij kent de trainer al van zijn periode bij ACV. “Het is een goede trainer en ik kijk er naar uit om weer met hem samen te werken. Ik denk dat het niveau door de Tweede Divisie weer een stukje omhoog gaat, dus het zal wennen zijn. Vooral door de wedstrijden tegen de beloftenteams.” De 24-jarige Groninger speelde eerder voor Harkemase Boys en ACV. Twee jaar geleden stapte hij over van Assen naar Hardenberg. Voor HHC miste de voormalig jeugdspeler van FC Groningen twee jaar op rij geen enkele wedstrijd, dit seizoen werd hij door Marcel Groninger zelfs geen enkele keer gewisseld. Werkman scoorde ook nog eens liefst negen keer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD