Volg ons
Kevin Sterling Koninklijke HFC

Tweede Divisie

Wereldgoal Sterling brengt HFC zege bij UNA

Wereldgoal Sterling brengt HFC zege bij UNA

Koninklijke HFC heeft drie cruciale punten gepakt bij UNA. Dankzij een treffer in de slotfase van Kevin Sterling werd het 0-1, waardoor de Haarlemse ploeg op drie punten van onderste vier plaatsen staat. Tegelijkertijd is UNA ingehaald, want de Brabanders staan ook maar één punt boven de streep.

HFC maakt spel, UNA wacht af

Op een zonovergoten Sportpark Zeelst mocht Koninklijke HFC het spel maken van UNA, maar grote kansen waren er in het eerste halfuur niet te noteren. Daar kwam verandering in toen Wouter Haarmans alleen op Petar Stoskovic af mocht. Hij koos ervoor om af te schuiven op Kevin Sterling en die pass kon eruit worden gehaald. Daar bleef het in de eerste helft bij.

Eén fraaie uithaal beslissend

Na de onderbreking was het spelbeeld ongewijzigd, maar grote kansen waren schaars. Haarmans zag een kopbal gekeerd, een kopbal van Sterling werd van de lijn gehaald en een hard schot van Tamerus werd gekeerd door Stoskovic. Tien minuten voor tijd kwam dan eindelijk de eerste treffer. Sterling kwam vanaf de rechterkant naar binnen en wist de bal met links in het kruis te slingeren. Daar bleef het bij, waardoor HFC uitstekende zaken deed.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie