Volg ons

Derde Divisie

Wel doelpuntenregen maar geen winnaar bij Quick ’20 tegen Jong Volendam

Wel doelpuntenregen maar geen winnaar bij Quick ’20 tegen Jong Volendam

Een Houdini-act, een miraculeuze ontsnapping, een krankzinnige treffer. Op het treffen tussen Quick ’20 en Jong Volendam konden alle etiketten geplakt worden.

Quick’20 leek hard op weg naar een knappe zege op de Volendamse beloften. De ploeg van Michel Steggink stond na negentig minuten met 4-2 voor, maar in blessuretijd forceerde Jong FC Volendam alsnog een remise. De gelijkmaker was ongekend: doelman Nordin Bakker zorgde vanuit zijn eigen strafschopgebied voor de gelijkmaker: 4-4.

Jasper-Ewout van Breemen-Schneider opende de score voor Quick ’20, Frank Eulderink (foto) scoorde, na eerst de paal en lat al te hebben geraakt, de 2-0. Op slag van rust maakte Jip Kemna er zelfs 3-0 van. Na rust richtte de ploeg van Johan Steur zich op. Het verloor wel Gijs Smal met een rode kaart, maar evengoed maakte Max Veerman na een klein uur de 3-1. Nick Runderkamp maakte met een knal van afstand de 3-2. Het leek weinig waard toen Eulderink de 4-2 maakte na een taxatiefout van doelman Nordin Bakker. In blessuretijd werd het alsnog gelijk: Derry John Murkin maakte de 4-3, doelman Bakker maakte de Houdini-act compleet met de 4-4.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie