Volg ons

Tweede Divisie

Weistra komt terug op zijn besluit en gaat toch spelen voor Katwijk

Weistra komt terug op zijn besluit en gaat toch spelen voor Katwijk

Katwijk kan komend seizoen dan toch een beroep doen op Lars Weistra. De spelbepaler plaatste in november van het vorige jaar zijn handtekening onder een contract bij de club, maar zag daar toch van af om zich te kunnen richten op zijn maatschappelijke carrière bij de Koninklijke Marine. Recent besloot de van de Koninklijke HFC afkomstige speler toch te kiezen voor het voetballen in de Tweede Divisie, zo  meldt de Katwijkse vereniging via de officiële kanalen.

De nieuwste aanwinst van Katwijk kwam in het verleden onder andere drie seizoenen uit voor Hollandia uit Hoorn. Vervolgens maakte hij de overstap naar OFC waar hij na een jaar de deur sloot en tekende bij de Koninklijke HFC. Weistra was ook in het zaalvoetbal bijzonder succesvol, zo haalde hij onder andere Jong Oranje en speelde hij voor topclub FC Marlene uit Heerhugowaard.

Op de officiële website van Katwijk gaf Weistra tekst en uitleg over zijn keuze. ,,Ik ben na een periode van wikken en wegen tot de conclusie gekomen dat ik het voetbal in de Tweede Divisie enorm zou missen als ik zou gaan varen bij de Marine. Ondanks het feit dat dit ook altijd een droom van mij was. Toen er problemen ontstonden tijdens mijn keuringen voor de Marine, ben ik gaan nadenken over wat ik het liefste doe. Ik ben heel blij dat de deur bij VV Katwijk open is blijven staan en ik altijd een warm contact bleef houden met Cees Bruinink en trainer Anthony Correia. Met de aanvallende speelstijl en hopelijk straks ook weer de prachtige entourage van de supporters, lijkt het me fantastisch om de komende jaren in het oranje zwart te mogen spelen. Ik zal er alles aan gaan doen om een bijdrage te leveren aan hopelijk een mooie lange en succesvolle periode bij VV Katwijk.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie