Volg ons
Stephan Veenboer De Dijk

Tweede Divisie

Weggestuurde keeper zegt Katwijk alsnog af

Weggestuurde keeper zegt Katwijk alsnog af

Katwijk moet op zoek naar een nieuwe doelman, want Stephan Veenboer heeft zijn transfer naar de oranjehemden ingetrokken. Hij heeft er namelijk voor gekozen om in de hoofdklasse aan de slag te gaan bij Ajax en blijft daarmee in Amsterdam.

Weggestuurd bij De Dijk

Toen Veenboer zijn overgang naar Katwijk bekendmaakte ontstond er veel tumult. Bij De Dijk was er namelijk veel verontwaardiging over de transfer, want hij zou volgens de clubleiding al hebben toegezegd om ook volgend seizoen bij de zondagclub te spelen. Zodoende werd hij per direct uit de selectie gezet. Uiteindelijk gaat hij dus niet naar Katwijk.

Wist ik niet op moment van tekenen

Tegenover Het Amsterdamsche Voetbal legt Veenboer uit dat hij Katwijk geen garanties kan geven. “Mijn werktijden als privé- en taxichauffeur zijn een stuk onregelmatiger geworden, onder meer in de nacht en weekenden. Dat had ik op het moment van tekenen niet kunnen weten. Ik ben nu op een leeftijd gekomen waarop mijn maatschappelijke carrière belangrijk is geworden. Het voetbal staat daar toch iets onder. Voor een club als Katwijk en spelen in de Tweede Divisie moet je volledig beschikbaar zijn. Die zekerheid kon ik niet geven.” Daarop kiest hij nu voor Ajax.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie