zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagWegen van Juliana'31 en Brehler scheiden

Wegen van Juliana’31 en Brehler scheiden

Juliana’31 moet op zoek naar een nieuwe oefenmeester. Arnold Brehler, de huidige hoofdtrainer van de club, heeft ervoor gekozen om aan het eind van het seizoen op te stappen bij de ploeg uit Malden. Met Bennekom heeft Brehler direct een nieuwe werkgever gevonden. Een droom die uitkomt voor de trainer, die er al jaren van droomde om een club uit het zaterdagvoetbal te trainen.

Brehler kende mooie tijden bij Juliana’31

Brehler heeft in de afgelopen jaren de nodige successen geboekt met Juliana’31. Vooral vorig seizoen is ongetwijfeld een seizoen geweest dat de oefenmeester niet gauw zal vergeten. Toentertijd ging Juliana’31 er met het kampioenschap vandoor door tien punten boven achtervolger Be Quick 1887 te eindigen.

Lastige keuze

Brehler kiest er nu weliswaar voor om de Derde Divisie-club te verlaten, maar dat doet hij wel met pijn in zijn hart. “Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Juliana’31, alles is er tot in de puntjes geregeld en dat maakt dat ik mijn werk goed kan doen”, vertelde de trainer. Dat hij ervoor kiest om te vertrekken, betekent niet dat de spelers van Juliana’31 er de rest van het seizoen met de pet naar kunnen gooien. “We gaan er alles aan doen om te zorgen dat deze mooie club ook volgend seizoen op dit niveau blijft spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD