Volg ons

ADO'20

Weergaloze comeback van VV Dongen tegen ADO’20, Jong Vitesse pakt drie punten

Weergaloze comeback van VV Dongen tegen ADO’20, Jong Vitesse pakt drie punten

ADO’20 leek zondagmiddag af te stevenen op een eenvoudige zege tegen vv Dongen. De thuisploeg verspeelde de in de eerste helft opgebouwde 3-0 voorsprong echter in het tweede gedeelte van de wedstrijd (3-6). Jong Vitesse was ook op schot tegen OFC (5-2) en EVV verloor thuis van OJC Rosmalen (0-1). 

ADO’20 kwam na 24 minuten spelen op voorsprong door een treffer van Raymond de Waard, die daarmee zichzelf beloonde voor de mooie voorbereidende actie (1-0). Tien minuten later werd de voorsprong verdubbeld, Sead Mazreku verdween als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier (2-0). Net voor de pauze leek het duel voortijdig te zijn beslist toen Gert Jan van Leiden de bal binnenkopte na goed voorbereidend werk van Mazreku (3-0).

Ondanks de grote achterstand weigerde Dongen de strijd al op te geven. In de 47ste minuut was het Glenn Kools die eigenlijk voor de eerste keer in de wedstrijd de doelman van de tegenstander op de proef stelde. Na exact een uur spelen was het dan wel raak voor de uitspelende ploeg, Remon Koenen kopte de bal binnen (3-1). Zeven minuten later werd de wedstrijd toch weer helemaal opengebroken, Thomas Schilders (foto) maakte op fraaie wijze de 3-2. ADO’20 was nog niet van de schrik bekomen of de bal lag weer in het net, Schilders zorgde voor de 3-3. Dongen wenste vervolgens geen genoegen meer te nemen met een puntendeling. In de 74ste minuut kwam het zelfs op voorsprong door Glenn Kools (3-4). In de laatste vijf minuten liep Dongen zelfs uit naar 3-6 door treffers van Paul van Zon en wederom Schilders.

Jong Vitesse – OFC 5-2 (doelpuntenmakers volgen later)

EVV – OJC Rosmalen 0-1
0-1 Wijkmans

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ADO'20