vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieWedstrijd FC Emmen- Helmond Sport gaat vanavond niet door

Wedstrijd FC Emmen- Helmond Sport gaat vanavond niet door

De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt dat de competitiewedstrijd tussen FC Emmen en Helmond Sport vanavond niet doorgaat. Al eerder ging er een streep door het duel tussen FC Dordrecht en Jong AZ voor vanavond.

Vanwege een groot aantal positieve coronatests en geblesseerde spelers kan Helmond Sport geen team op de been brengen. De Brabantse club heeft aangegeven dat ze hierom vrijdagavond niet in Emmen kunnen spelen. Volgens de KNVB voldoet Helmond Sport niet aan de richtlijn om wedstrijden vanwege corona uit te stellen omdat de personele problemen komen door een combinatie van positief geteste en geblesseerde spelers. De KNVB geeft aan dat de komende weken duidelijk wordt wat er met de wedstrijd gaat gebeuren.

Het duel tussen FC Dordrecht en Jong AZ staat nu voor maandagavond 17 januari op het programma.

 

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]