Volg ons

Lifestyle

Wat te doen nu voetbal stil ligt? 5 ideeën om je thuis te amuseren!

Wat te doen nu voetbal stil ligt? 5 ideeën om je thuis te amuseren!

Weet niet goed wat je aan moet met de zeeën van tijd nu veel bedrijven en scholen zijn gesloten? Vermaak je met één van de onderstaande voetbalgerelateerde bezigheden!

Football Manager
Menig voetballiefhebber heeft dagen, zo niet weken gespendeerd aan het verslavende Football Manager of haar voorganger Championship Manager. Een overdaad aan tijd en het feit dat café’s, restaurants, sportclubs, fitness, winkels etc gesloten zijn, zorgt dat je vrije tijd op een andere manier ingevuld moet worden. Bijvoorbeeld door je weer heerlijk onder te dompelen in de virtuele voetbalwereld van Football Manager, ook te spelen in multiplayer modus. De nieuwste versie bestel je hier. Een oudere en dus flink afgeprijsde versie is hier beschikbaar.

Kijk een Netflix voetbaldocu
Kun je het voetbal toch niet helemaal loslaten en ben je Netflix-abonnee? Dan hebben we een aantal voetbalgerelateerde kijktips voor je:

– Sunderland Till I Die – De docu volgt Sunderland in haar poging terug te keren in de Premier League. De club worstelt met klagende fans, geldproblemen, gecompliceerde transfers. Een interessant inkijkje bij een profclub in de krankzinnige wereld van het Engelse voetbal.

– First Team: Juventus – Volg in deze Netflix Original Juventus op en naast het veld gedurende 2018, het jaar waarin het kampioen wordt en ver komt in de Champions League.

– Barca Dreams – Ontdek de geschiedenis en filosofieën van een van de meest geliefde voetbalbolwerken ter wereld: FC Barcelona. Met interviews met Johan Cruijff, Andres Iniesta en Gary Lineker.

– Planet FIFA – Een onthullende en verbazingwekkende documentaire over corruptie binnen de FIFA, wat uiteindelijk de val van Sepp Blatter zou inleiden.

– The Leicester Story – Docu over de opmars van Leicester City, dat opklom naar de Premier League, worstelde en uiteindelijk zelfs kampioen werd. Een aanrader!

– Ronaldo – Een fascinerend kijkje in het leven van Cristiano Ronaldo. De glamourzijde, maar ook zijn enorme moraal om de beste te willen zijn komt goed uit uitdrukking in deze docu.

Speel Online Soccer Manager tegen vrienden of je voetbalteam
Net als bij Football Manager heeft menig voetballiefhebber in het verleden wel eens Online Soccer Manager gespeeld. De online voetbalmanagergame is in ontwikkeling gebleven en ziet er weer een stuk fraaier uit dat een aantal jaar geleden. Zeker voor een korte periode blijft het leuk om het tegen je vrienden of teamgenoten op te nemen, van elkaar te winnen, spelers van elkaar te kopen en trainingskampen tegen elkaar te beleggen. Je hebt Online Soccer Manager tegenwoordig ook als app.

Shop je nieuwe kicksen of outfit
Ook een heerlijke activiteit in je vrije tijd: online shoppen! Of we dit seizoen nog gaan voetballen is niet zeker, maar hopelijk kunnen we in september in ieder geval weer los. Wellicht een mooie gelegenheid om nu vast je nieuwe kicksen, outfit of andere accessoires aan te schaffen. Vaak zijn er in deze tijd van het jaar ook scherpe aanbiedingen. Wist je dat we voor scheidsrechters een speciale shop hebben ingericht?

Lees een mooi voetbalboek
Even geen pc, tablet of smartphone. Pak weer eens een boek erbij. We hebben de mooiste voetbalboeken van dit moment voor je op rijtje gezet en voor trainers hebben we een speciaal overzicht gemaakt met interessante biografiën van toptrainers, boeken over sportpsychologie, tactiek, periodisering, sportmanangement etc. Het overzicht van vakliteratuur voor trainers vind je hier.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Lifestyle