dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieWarmolts verruilt HHC Hardenberg voor Kozakken Boys: 'Enorm blij dat hij voor...

Warmolts verruilt HHC Hardenberg voor Kozakken Boys: ‘Enorm blij dat hij voor ons heeft gekozen’

Kozakken Boys is er in geslaagd om defensieve versterking binnen te halen voor komend seizoen. De club bereikte een akkoord met Stephen Warmolts die in de zomer de overstap zal maken van HHC Hardenberg naar Werkendam. Het nieuws werd bekend gemaakt op de officiële website van Kozakken Boys.

Enorm blij
Technisch directeur Kees Spaan gaf op de voornoemde website tekst en uitleg ten aanzien van de komst van Warmolts. ,,Stephen is een ervaren rechtsbenige centrale verdediger, die dit seizoen bij HHC de rol van linkercentrale uitstekend invult. Toen we via via hoorden dat Stephen naar Den Bosch gaat verhuizen hebben we hem meteen benaderd. We zijn enorm blij dat hij uiteindelijk voor ons heeft gekozen.”

Loopbaan
Warmolts was in het verleden actief in de jeugdopleiding van FC Emmen en SC Heerenveen. In 2015 vertrok hij op huurbasis naar Helmond Sport. Nadat hij definitief de overstap maakte naar deze Brabantse club was hij goed voor meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal. Via FC Emmen arriveerde hij in de zomer van 2019 bij HHC Hardenberg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD