Volg ons

Eerste Divisie

Wanvertoning Go Ahead Eagles bij Jong PSV, duel in slotfase gestaakt

Wanvertoning Go Ahead Eagles bij Jong PSV, duel in slotfase gestaakt

Het seizoen van Go Ahead Eagles was reeds mislukt, maar de Deventer club liep vanavond op bezoek bij Jong PSV opnieuw een flinke dreun op. De Eindhovense beloften walsten met 6-0 over de ploeg van coach Jan van Staa heen.

Wanvertoning
Het drama voor de Eagles voltrok zich al vroeg. Na negen minuten opende Nikolai Laursen reeds de score, om een minuut later zijn tweede te maken: 2-0. Pablo Rosario was dichtbij de 3-0 met een bal op de paal. Iets later maakte Sam Lammers er na een half uur alsnog 3-0 van, waarna een eigen doelpunt van Joey Groenbast de ruststand op 4-0 bepaalde.

Gestaakt
Direct na rust kreeg Eagles via Givan Werkhoven haar grootste kans, maar één tegen één met Elroy Room kwam hij niet tot scoren. Albert Gudmonsson maakte vanaf de strafschopstip de 5-0 en de IJslander was met een stift ook verantwoordelijk voor de 6-0. Tussendoor had Mauro Júnior bovendien ook nog de lat getroffen. Na de treffer onderbrak scheidsrechter Teuben het duel tot tweemaal toe enige tijd vanwege de stortregen en onweer. Het duel werd in minuut 86 definitief gestaakt. Onduidelijk is of Eagles voor de resterende vier minuten nu op een later moment opnieuw naar Eindhoven moet.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie