Volg ons

Tweede Divisie

Walter Dias Nzasi vertrekt bij HHC Hardenberg

Walter Dias Nzasi vertrekt bij HHC Hardenberg

Walter Dias Nzasi vertrekt komende zomer bij HHC Hardenberg. De club meldt dat het besluit in goed overleg is genomen.

,,Walter heeft een oranje-zwart hart en maakt al vele jaren deel uit van onze selectie”, reageert voorzitter Bert Beun op de clubsite. ,,De beslissing om buiten HHC meer speelminuten te realiseren – bijvoorbeeld in de derde divisie of op hoofdklasseniveau – steunen wij, onder dankzegging voor Walters bijdrage aan ons beloftenteam en ons eerste elftal.”

De 21-jarige Dias Nzasi (op de foto rechts) speelt sinds 2017 op de Boshoek en was eerder actief in de jeugdopleiding van PEC Zwolle.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie