donderdag, 29 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieWake-up call DOVO: 'Fouten die je bij de C'tjes nog niet ziet'

Wake-up call DOVO: ‘Fouten die je bij de C’tjes nog niet ziet’

DOVO had stiekeme ambities om het seizoen extra glans te geven door een paar mooie wedstrijden in de KNVB beker te spelen, maar na één duel is die ambitie reeds gesmoord. De Veenendalers verloren met liefst 5-2 van Dongen. Nick Coster kraakt in AD harde noten: ,,Hoe wij al die goals weggeven, dat is gewoon amateuristisch, DOVO-onwaardig.”

Verzuimd
,,Werklust, inzet, de duels pakken. Dat hebben we verzuimd”, sprakt de oud-prof na afloop. ,,Bij de eerste goal werd de bal bij de eerste paal verlengd, daarna was iemand zijn man kwijt. Ballen inleveren, niet omschakelen. Werkelijk waar, fouten die je bij de C’tjes nog niet ziet.” Hij vervolgt: ,,We maken er zelf toch twee in een uitwedstrijd. Als je verdediging goed staat, dan krijg je er misschien een of twee om je oren. Maar vijf?”

Stevige woorden

Zaterdag wacht DOVO haar debuut in de Derde Divisie tegen DVS ’33: ,,Deze week keihard trainen. Wie niet mee wil haakt maar lekker af. Zo simpel is het. Stevige woorden, ja, maar zo is het wel. Dongen was wel een team wat in een divisie speelt waar wij in gaan spelen. Als we elke wedstrijd zo makkelijk goals slikken en we hobbelen een beetje mee, dan gaan we een heel moeilijk jaar tegemoet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD