maandag, maart 1, 2021
Home Competities Hoofdklasse Wahid Shimeri levert spullen in bij Alcides

Wahid Shimeri levert spullen in bij Alcides

Alcides zal het per direct moeten stellen zonder de diensten van Wahid Shimeri. De 28-jarige vleugelaanvaller heeft zijn spullen ingeleverd.

- Advertentie -

Onverwacht
Het vertrek van de spits komt voor spelers en coach totaal onverwacht. Shimeri stuurde een appje, leverde zijn spullen in bij de teamleiders, maar ging geen gesprek aan met de club of trainer Wilko Niemer, die aan De Stentor laat weten verschrikkelijk teleurgesteld te zijn.

Redenen
Shimeri zelf geeft tegenover De Stentor aan dat er meerdere redenen zijn voor zijn vertrek bij de hoofdklasser uit Meppel. ,,Ik was ontevreden over mijn rol bij Alcides en dat ik niet in de basis stond, terwijl ik wel iemand ben die het verschil kan maken. Daarbij komt nog dat ik ander werk heb en ik als ZZP’er nu een koeriersdienst heb. Daardoor moet ik ook vaak ‘s avonds werken en kan ik niet trainen. Daarom heb ik overschrijving aangevraagd naar Batavia’90 in Lelystad, die overigens in eerste instantie is afgewezen. Ze zijn er nog mee bezig. Als dat niet lukt, ga ik het komende half jaar voor mezelf trainen.” Op de vraag van de krant waarom hij het gesprek met de club niet aan is gegaan antwoord hij: ,,Ik zou laatst langs komen, maar ik heb dat afgezegd, omdat ik het idee heb dat ze mij dan willen overhalen. Daar heb ik geen zin in. Wel ga ik nog een keer afscheid nemen van de spelersgroep, want daar heb ik een goede band mee.”

Teleurgesteld
Ik ben verschrikkelijk teleurgesteld” zegt trainer Wilko Niemer, ,,Dat andere werk, waardoor hij niet kan trainen, en zijn ontevredenheid over dat hij te weinig speelt, redenen zijn om weg te gaan, dat kan. Alleen, dan ga je toch het gesprek aan? Het kwam voor mij echt als een verrassing, ik baal er ook van en dit is natuurlijk niet een normale manier.”

Dun
Door het vertrek van Shimeri en een aantal langdurige blessures is de selectie van Alcides aan de dunne kant. Men hoopt dan ook op 2 aanvallende versterkingen; Dean Lourensz (Go Ahead Eagles) en Jaouad Akloud (Go Ahead Kampen).

Shimeri speelde sinds de zomer van 2017 voor Alcides. Daarvoor kwam de aanvaller onder andere uit voor Nunspeet en WHC.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES