maandag, oktober 18, 2021
HomeClubsScheveningenWagenaar keert na voetbalavontuur in Schotland terug bij Scheveningen

Wagenaar keert na voetbalavontuur in Schotland terug bij Scheveningen

Scheveningen kan in het seizoen 2021/2022 weer een beroep doen op Björn Wagenaar. De linkspoot speelde de laatste twee jaar zijn wedstrijden voor het Schotse Brora Rangers. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club uit de Tweede Divisie.

De 23-jarige aanwinst van Scheveningen kan terugkijken naar een succesvolle periode in Schotland. In zijn eerste seizoen werd hij kampioen in de zogenoemde Highland League en enkele maanden geleden wist hij in de nationale beker te stunten tegen Heart of Midlothian. In het verleden speelde Wagenaar ook al twee seizoenen in het eerste elftal van Scheveningen.Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD