woensdag, maart 3, 2021
Home Uitgelicht Waardeer Voetbal247.nl en 'trakteer' ons op een kleine donatie

Waardeer Voetbal247.nl en ‘trakteer’ ons op een kleine donatie

Dagelijks lees je op Voetbal247.nl het laatste nieuws, interviews en achtergronden uit onze prachtige competities. We brengen een podcast en de rangen en standen uit de verschillende divisies. Dat doen we met heel veel voetballiefde en plezier. We hebben je altijd beloofd niet mee te doen aan betaalmuren, lidmaatschappen en andere ‘drempels’ waardoor je niet zomaar alles zou kunnen lezen, luisteren en bekijken op Voetbal247.nl. En die belofte blijft fier overeind staan.

- Advertentie -

Een kleine donatie zodat we ons verder kunnen ontwikkelen
Het zal je echter niet verbazen dat we wel onze kosten hebben. Denk aan het bouwen en ontwikkelen van de site, de ‘hostingkosten’ van de site, de foto’s die we afnemen van OrangePictures en onze verslaggevers en redacteuren krijgen een bescheiden vergoeding voor hun werk. Dat bekostigen we uit advertenties en daarmee spelen we ongeveer quitte. We zouden echter wel graag de volgende stap in onze ontwikkeling zetten. Meer eigen verhalen, wellicht meer videointerviews en net een iets nettere beloning voor de redacteuren die de site mogelijk maken.

Virtuele traktatie
Wees gerust. We gaan je niet eindeloos vermoeien met gebedel om geld. Hier, op deze plek, vragen we je om na te denken of je ons virtueel zou willen trakteren op twee biertjes of cola’tjes voor het plezier dat je haalt uit het lezen en op de hoogte blijven via Voetbal247.nl. Steun ons en trakteer ons op twee drankjes in de kantine, of in dit geval de kosten (5 euro) daarvan. Eenmalig, of af en toe een keertje. Je kunt erop rekenen dat we je zeer dankbaar zijn en je ‘traktatie’ goed zullen besteden, zodat we jou in de toekomst nog meer nieuwtjes en leuke verhalen voorschotelen. Proost!

Doneren kan via onderstaande button. Deze ‘fundraising’ wordt verzorgd door WhyDonate, een Nederlands bedrijf voorzien van diverse beveiligings- en privacykeurmerken.

NB. Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen of wil je ons op een andere manier steunen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES