vrijdag, mei 27, 2022
HomeAanbevolenSteun Voetbal247.nl met een kleine donatie

Steun Voetbal247.nl met een kleine donatie

Nog een paar maanden en dan hopen we eindelijk weer ons geliefde topamateurvoetbal als vanouds te kunnen beleven. Zo’n anderhalf jaar moeten we onze geliefde weekendbesteding nu missen. In die tijd hebben we op Voetbal247.nl zo goed en zo kwaad als het gaat je toch proberen te informeren en amuseren met niet alleen het laatste nieuws, maar ook nieuwe rubrieken, zoals Op De Man Af en de Galerij der Groten.

Ook voor ons zijn het pittige maanden geweest, waarin onze advertentie-inkomsten flink zijn gedaald. Toch zijn we blijven schrijven, al was het maar ter afleiding op de vaak weinig vrolijk makende berichten over naasten die de gevolgen van de coronapandemie van dichtbij hebben ervaren. Sommigen zagen naasten erg ziek worden, anderen zagen hun bedrijf in zwaar weer belanden door sluitingen van horeca, sportscholen en andere branches.

Het is nog even doorbijten, maar er gloort licht aan het einde van de tunnel. Als alles meezit, kunnen we in de zomer hopelijk al weer oefenpotjes kijken, bijkletsen met bekenden, een koffie of een biertje in de kantine en ouderwets mopperen op de scheidsrechter of de matige linksback.

Met Voetbal247.nl willen we niets liever dan weer ouderwets je bedienen met het laatste voetbalnieuws, interviews en achtergronden over het topamateurvoetbal. En uiteraard kun je erop rekenen dat we, zodra de bal echt weer gaat rollen, terugkomen met onze podcast en natuurlijk de rangen en standen uit de verschillende divisies.

Dat blijven we doen zonder betaalmuren, lidmaatschappen en andere ‘drempels’ waardoor je niet zomaar alles zou kunnen lezen, luisteren en bekijken op Voetbal247.nl. Maar we zouden je wel willen vragen om je steun. Je zou ons erg helpen met een kleine donatie als waardering voor onze journalistiek en wellicht als aanmoediging voor de toekomst. We zouden je zeer dankbaar zijn!

Doneren kan via onderstaande button. Deze ‘fundraising’ wordt verzorgd door WhyDonate, een Nederlands bedrijf voorzien van diverse beveiligings- en privacykeurmerken.

[whydonate id=”guei9″]

NB. Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen of wil je ons op een andere manier steunen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]