zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagWaalkens (Spakenburg) vertrekt op huurbasis naar DOVO: 'We gaan er een mooi...

Waalkens (Spakenburg) vertrekt op huurbasis naar DOVO: ‘We gaan er een mooi seizoen van maken’

DOVO kan komend seizoen een beroep doen op Jasper Waalkens. De club uit Veenendaal maakte via de officiële kanalen de komst bekend van de speler die momenteel nog het shirt draagt van Spakenburg. De spelmaker komt op huurbasis naar de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

Goed gevoel
De speler sprak vanzelfsprekend lovende woorden over zijn nieuwe vereniging. ,,Het gevoel bij DOVO was ontzettend goed. Ik denk dat de club prima bij mij past. Het is een club waar het voetbal leeft en er ook druk op het presteren ligt. De wedstrijd die wij met Spakenburg bij jullie speelde, was een goed voorbeeld van hoe ik het graag zie. Een grimmig sfeertje voor ons, wat voor jullie perfect was. We gaan er een mooi seizoen van maken”, aldus Waalkens op de website van zijn nieuwe club.

Profvoetbal
Waalkens (30) begon zijn professionele loopbaan bij Willem II. Vervolgens kwam hij uit voor onder andere Helmond Sport, FC Eindhoven, Fortuna Sittard, NEC en Almere City voordat hij de overstap maakte naar Spakenburg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD